Welkom bij Optic Helvetia

Optic Helvetia - Sint-Pieters-Leeuw

Optic Helvetia in Sint-Pieters-Leeuw, uw brillenwinkel voor passende monturen

Bent u op zoek naar een nieuwe bril of geschikte contactlenzen? Wilt u een eigentijds montuur dat helemaal bij u past? Breng dan eens een bezoekje aan Optic Helvetia, uw opticien in Sint-Pieters-Leeuw. Bij ons kunt u steeds terecht voor professioneel advies bij het kiezen van het juiste montuur en glazen.

Contactlenzen, uurwerken en juwelen

Optica Helvetia beschikt over een uitgebreid aanbod contactlenzen van de allerhoogste kwaliteit. Verder bieden wij u een ruime keuze in uurwerken en juwelen. Zo vindt u in ons aanbod klassieke en eigentijdse modellen, uitgevoerd in zowel strakke als vloeiende lijnen. Bovendien vinden wij het belangrijk u een correcte service te leveren aan een eerlijke prijs.

Professionele oogmetingen

Onze opticiens voeren professionele oogmetingen uit en helpen u graag verder om de bril te vinden die past bij uw gezicht en persoonlijkheid. Ook zijn ze perfect op de hoogte van de laatste trends in de brillenmode. Informeer gerust naar de vele mogelijkheden!

Acties en promoties

Optic Helvetia organiseert zeer regelmatig aantrekkelijke acties en promoties! Neem regelmatig online een kijkje om op de hoogte te blijven of wandel eens binnen in onze sfeervolle winkel in Sint-Pieters-Leeuw (nabij Ruisbroek en Vlezenbeek). Indien u vragen heeft of een offerte wenst, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken er naar uit om u binnenkort in Sint-Pieters-Leeuw te mogen verwelkomen.

Brillen Zonnebrillen Contactlenzen Uurwerken Juwelen

Herstellingen

Back to Top